.

Odtah veterána pro našeho zákazníka

autor: | 23/04/2019

Jedna z nadstandardních služeb pro naše zákazníky je možnost převozu veterána pomocí přívěsu. Pokud někdo se zákazníků parkuje v naši garáži svého veterána a nebo – jako v tomto případě – o koupi veterána uvažuje, můžeme pomoci i s převozem veterána.

V předchozích příspěvcích jsem popisoval, že vlastnit veterána znamená mít také bezpečné místo kde veterána zaparkovat (mimo nepříjemné povětrnostní vlivy a také na zabezpečeném místě). Náš budoucí zákazník si vyhledával, kde svého vysněného veterána zaparkovat a našel náš OldtimerParking. Při společné diskusi vyplynulo, že veterána ještě nemá „doma“, ale již si jej vybral, zaplatil, ale stále je zaparkovaný u prodejce a musí naplánovat převoz.

Dohodli jsme se, že veterána vyzvedneme u prodejce, který je v Nizozemí, a na přívěsu převezeme přímo do OldtimerParking na připravené parkovací místo. Slovo dalo slovo, našel jsem vhodný termín pro vyzvednutí vozu a naplánoval jsem cestu:

Na cestu jsem se vydal v pátek brzy ráno a již později odpoledne jsem byl na místě. Ujel jsem 745km za přesně 9 hodin. Pochopitelně s těžkým přívěsem, ačkoli je koncipovaný až na maximální rychlost 130 km/hod,se zkrátka rychleji jet nedá.

Druhý den ráno jsem veterána naložil na přívěs a vyrazil zpět do České republiky. Auto společně s druhým autem na přívěsu tedy sedělo velmi pevně na silnici….

Cesta nazpět byla dokonce rychlejší než cest tam, ale lehce vyšší spotřeba 🙂

Pokud někdo nepoznal, jaké vozidlo bylo na přívěsu, tak se jedná o Jaguar XJ6 z roku 1971.

Čili pro shrnutí:

Pokud si někdo vybere veterána někde i mimo ČR, rádi mu jej přivezeme 🙂 U nás tedy nejen zaparkovat, ale i převoz veterána je možný.

 

Komentáře

Petr Burcal

Kontakty:
+420 727 964 113
info@oldtimerparking.cz