.

Zima skončila, můžeme vytáhnout veterány!

autor: | 10/04/2018

Tento rok se zima nějak nechtěla vzdát své vlády, a tak i přestože podle kalendáře byl konec března, bylo stále zima. Dokonce i Velikonoce byly pěkně chladné.

Ale v těchto dnech je již počasí příjemné, tak přemýšlím, kam tento rok se svými veterány vyrazím.

 

Hned na začátku sezony vyrážím do Bohnic

Nezbláznil jsem se, není třeba mít obavy. Ale přímo v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice se v sobotu 28.dubna 2018 koná akce Grand Veteran. Je to první ročník celodenní veteránské akce, kde bude k vidění mnoho nádherných veteránů, bohatý doprovodný program a v rámci „zahájení veteránské sezóny 2018“ dokonce požehnání veteránům do začínající sezóny.

Tedy pokud nemáte na tuto sobotu naplánovaný jiný program, vydejte se do Bohnic 😊

 

Soutěž elegance Roztoky 2018

Na Státní svátek 8. května 2018 se koná Soutěž elegance v Roztokách u Prahy. Přímo v zahradách okolo zámku v Roztokách budou zaparkovány nádherné historické vozy.

Přijďte a budu rád, pokud při volbě nejkrásnějšího veterána zvolíte právě mého veterána. Nechte se překvapit, který veterán tam přijede, ale bude to nádhera!

Tuto akci pořádá pravidelně Veteran Car Club Praha. Jedná se o 39. ročník této akce, které jsem se účastnil již před dvěma lety. Zajisté bude na co se dívat a pokud přijdete podívat se na jízdu elegance městem, budete uchváceni.

 

Dozajista toto není vše. Ještě několik dalších akcí se bude konat a já tam se svými veterány pojedu. Pro tuto chvíli v plánu jsou pouze tyto dvě akce. Ale seznam dalších akcí bude doufám brzy následovat a především o každé akci bude zveřejněna subjektivní reportáž i s fotografiemi.

 

 

Komentáře

Petr Burcal

Kontakty:
+420 727 964 113
info@oldtimerparking.cz